Vrijwilligerswerk is waardevol
Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel bij de dorpsontmoeting. Sfeerbepalend en tegelijkertijd nodig om met hun enthousiasme de dorpsontmoeting mee vorm te geven.


Heb je interesse in vrijwilligerswerk?
Lijkt het je leuk om bij activiteiten te assisteren of iets mee te organiseren? Is koken je passie of heb je een hobby die je wilt delen? Kom je misschien liever even koffie drinken en luisteren naar alle verhalen? Natuurlijk afhankelijk van wat bij je past en hoeveel tijd je beschikbaar hebt. Dat kan al door af en toe een uurtje te helpen op dagen en tijden dat het jou uitkomt. Maar je kunt ook kiezen om vaste dagdelen te komen.

Wat je ook wilt doen: bij de dorpsontmoeting zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers zoals jij,  mensen met bevlogenheid, die hun talenten graag inzetten voor een ander.

Aanmelden
Belangstelling? Meer informatie? Wil je graag als vrijwilliger aan de slag bij de dorpsontmoeting? We bespreken graag je wensen en mogelijkheden. Neem gerust contact op met de beroepskrachten of kom een keer langs om een afspraak te maken en om van de sfeer te proeven.