Over ons

Maart 2021: Os Thoes is momenteel alleen geopend voor vaste deelnemers, die op uitnodiging dagdelen van onze dorpsontmoeting bezoeken en waar veiligheid voorop staat.


Zoek je een leuke invulling van je dag?
" Os Thoes" is een dorpsontmoeting in Kessel. "Elkaar treffen en op een plezierige manier actief blijven" zijn de sleutelwoorden. We bieden een afwisselend activiteitenprogramma, waar ook jouw ideeën en wensen in meegenomen worden. Verder is er de mogelijkheid om samen een heerlijke warme maaltijd te gebruiken uit eigen keuken.
Vrijwilligers en beroepskrachten

Zie de flyer onder de nieuwsberichten.

We zullen 8 juni met kleine groepen deelnemers samen met de beroepskrachten beginnen:

4 dagdelen op de morgen van 10-12 uur.  De 4 dagdelen op de middag zijn van 14-16 uur

Er wordt gekookt vanaf maandag 6 juli voor alleen de morgengroep.

Momenteel komen er zowel 's morgens als 's middags een groep deelnemers op maandag, dinsdag , donderdag en vrijdag.

Os Thoes is momenteel alleen geopend voor vaste deelnemers, die op uitnodiging dagdelen onze dorpsontmoeting bezoeken en waar veiligheid voorop staat. Dus de open inloop zullen we de eerste tijd. i.v.m. de veiligheid van iedereen weren.


Vrijwilligers assisteren de beroepskrachten bij de activiteiten en de dagelijkse gang van zaken. Hun inzet is belangrijk bij de dorpsontmoeting. Samen maken we het verschil. Of je nu deelneemt of assisteert: het geeft voldoening, het is gezellig en zorgt voor sociale contacten.

Doe ook mee

Op dit moment willen we even pas op de plaats maken i.v.m. de 1,5 meter maatschappij om vrijwilligers uit te nodigen . Je bent van harte welkom, kom gerust eens langs en proef zelf de sfeer.
Wij zijn altijd op zoek naar jouw inzet en vooral de suggesties vanuit de gemeenschap.