Maandprogramma


Momenteel kunnen we geen afwisselend maandprogramma bieden in deze 1,5 meter maatschappij.

Os Thoes is alleen geopend voor vaste deelnemers, die op uitnodiging dagdelen onze dorpsontmoeting bezoeken en waar veiligheid voorop staat. We zullen 8 juni opstarten en zolang de tijd nemen, dat het weer veilig is om ook andere bezoekers vanuit de open inloop uit te nodigen om deel te nemen aan onze activiteiten.


Zie de flyer onder de nieuwsberichten. 

Activiteiten

Hierbij kun je denken aan: samen koffie drinken en een praatje maken, samen eten, bewegen, zingen, dansen, duo-fiets, handwerken, creatief bezig zijn, groenactiviteiten, muziekactiviteiten, spellen, krant lezen, IPad-cursus.

Vast programma van wekelijkse activiteiten:

Op dit moment is er geen vast programma i.v.m. met deze corona tijd en de 1,5 meter maatschappij, waarin wij in de Dorpsontmoeting natuurlijk ook andere regels moeten hanteren om een veilig klimaat te creëren.

Onderstaand programma is alleen in normale tijden:

Op maandagmorgen samen zingen met de galderclub, op maandagmiddag  IPad cursus.
Op dinsdagmiddag schilderen en tekenen.
Op woensdag is er ’s morgens is een open inloop van 10.00 uur tot 12.00 uur. Gezellig bijpraten met een kop koffie.
Iedere donderdagmiddag is er een wisselende activiteit, terug te vinden op ons programma. Bijv. muziekmiddagen, bloemschikken, lezingen etc. 
Iedere vrijdag is er een creatieve middag, momenteel zijn ook "de breimutsen"  heel actief om mutsjes te breien voor het ouderenfonds....

Open inloop

Op dit moment is er geen open inloop i.v.m. met deze corona tijd en de 1,5 meter maatschappij, waarin wij in de Dorpsontmoeting natuurlijk ook andere regels moeten hanteren om een veilig klimaat te creëren.

Mocht alles weer normaal zijn dan geldt het onderstaande:

Je kunt elke dag binnenlopen om de sfeer te proeven, een kopje koffie te drinken of een praatje te maken. Het is mogelijk flexibel deel te nemen, bijvoorbeeld de muziekmiddagen en de bloemschikactiviteiten.