Nieuws

kessel 20-12-2021

Dorpsontmoeting "os Thoes" opnieuw geslotenBeste gasten, vrijwilligers en betrokkene van de Dorpsontmoeting “os thoes”.

Daar gaan we weer……!!!
Naar aanleiding van de persconferentie 18 december gaat Nederland weer in “lockdown” wij dus ook. We sluiten onze deuren in elk geval tot 15-1-2021.
We balen ontzettend dat we dit besluit moeten nemen maar we kunnen niet anders dan deze nieuwe maatregels te respecteren en te hopen dat we allen gezond blijven.
De kerstattentie ophalen voor de vrijwilligers a.s. woensdag tussen 13:30-14:30 uur laten we gewoon doorgaan. Deze zal hetzelfde plaatsvinden als vorig jaar. Bij de terrasdeuren aan de voorzijde van de straat zullen we jullie de attentie overhandigen. Houd op het terras 1,5 mtr afstand van elkaar a.u.b.
Op maandag-woensdag en vrijdag is er de mogelijkheid om tussen 12:00-12:30 uur een maaltijd €7,50 af te halen. Deze wordt bereid door de beroepskracht. Vrijdag 24 dec zal er in een feestelijk tintje gekookt worden. De meeste gasten hebben zich inmiddels aangemeld en er is vandaag al eten opgehaald aan de voordeur.
We realiseren ons erg goed dat door deze lockdown mensen weer op zichzelf aangewezen zijn, dus laten we er samen de schouders onder zetten, een extra blikje geduld open trekken, er voor elkaar zijn en er het beste van maken de komende tijd.
Zodra we weer open mogen laten we dit uiteraard tijdig weten.

We wensen jullie allen fijne feestdagen en “unne gooje roetsj”.
Blijf positief en vooral gezond!!

Bestuur en beroepskrachten Dorpsontmoeting “os thoes”