Nieuws

kessel 29-03-2021

Dorpsontmoeting "os thoes" heeft lentekriebels!

Dorpsontmoeting “os thoes” heeft lentekriebels!

De dorpsontmoeting in Kessel is een plek waar we actieve inwoners verbinden. Een plek waar mensen bij elkaar komen voor een praatje, gezellige activiteiten en/of een warme maaltijd. We zijn een ontmoetingsplek waar Kessel trots op mag zijn. Een plek die net zo voelt als thuis, maar dan met nieuwe kennissen. En nu de lente is aangebroken ontwaakt iedereen uit zijn winterslaap. Daarom hebben we jou nodig!

Om deze mooie ontmoetingsplek in Kessel draaiende te houden zijn we op zoek naar een aantal betrokken mensen die ons willen helpen. Naast het gezellig meedoen kan dat ook het koken van een maaltijd zijn of het (mee)organiseren van activiteiten. Daarnaast zoeken we ook nog een bestuurslid voor verschillende functies. Ben jij ondernemend, sociaal, flexibel, creatief en wil je graag wat voor een ander betekenen? Of hou je gewoon van lekker koken? Dan is dit de kans!

Ervaar jij ook die lentekriebels? Kom daarom gerust een keer op de koffie om kennis te maken. Stuur een mailtje naar kessel@dorpsontmoeting.nl of bel naar telefoonnummer 077-4621224. Hopelijk tot snel!